Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth Ti Lene Oi - Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να .

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10.

Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE from www.tastv.gr
Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Τον μεγάλο σεισμό της κρήτης (βίντεο) · μεγάλος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη.

Τον μεγάλο σεισμό της κρήτης (βίντεο) · μεγάλος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό. Τον μεγάλο σεισμό της κρήτης (βίντεο) · μεγάλος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό.

Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE from www.tastv.gr
Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Τον μεγάλο σεισμό της κρήτης (βίντεο) · μεγάλος σεισμός τώρα στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό.

Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE from www.tastv.gr
Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη. Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να .

Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης.

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Ο ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη στις 12:24 το. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Κτιρίων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από το μεγάλο σεισμό. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην περιοχή και ο πρωθυπουργός ο οποίος αμέσως μετά το ταξίδι του στη γαλλία θα έρθει στην κρήτη και θα μεταβεί . Τον μεγάλο σεισμό της κρήτης (βίντεο) · μεγάλος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth Ti Lene Oi - Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να .. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Που είδαμε το προηγούμενο διάστημα στην κρήτη. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Κατέρρευσε το εκκλησάκι του αγίου νικολάου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.